Mérgek nélkül

Mivel táplálkozik a bőrünk?

Orvosilag igazolt tény, hogy testünk 66% elnyeli, a bőrre felvitt anyagoknak.  Azok az élelmiszerek, melyek organikus minősítést kaptak, gyorsan elfogynak a boltokból, és örömmel használja fel őket az egészségére odafigyelő ember.
A bőrünk nem érdemli meg ugyanezt?

Minősített organikus - tiszta és természetes.

A Kräuter minősített organikus termékei abszolút nem tartalmaznak semmiféle szintetikus, vagy részben természetes funkcionális összetevőt. Nem tartalmaznak génmódosított növényi alkotókat pH szabályozót, színezéket, állományjavítót, felületaktív anyagot vagy tartósítószert.


A hitelesített organikus termékek előnyei:


•    Az ökológiai kertészetekben megtermelt növények ásványi anyag, vita¬min és tápanyagtartalma sokkal nagyobb, mint más növényeké.
•    Nem tartalmaznak vegyszer- és nehézfém maradványokat, tovább elállnak, mert víztartalmuk alacsonyabb, Mindez azért lehetséges, mert a biogazdálkodás az egyoldalú tápanyagpótlással és a magas hozamok hajszolásával szemben előnyben részesíti a sokoldalú, harmonikus tápanyag - gazdálkodást.
•    A kártevők elleni védekezésben a különböző mesterséges ölőszerek használata helyett a megelőzésre épít.
•    "organikus (bio/öko)" minősítést csak akkor kaphat egy termék, ha a termőföldet, amelyben az alapanyagokat termesztették soha, nem kezelték vegyszerrel.
•    Abszolút nem tartalmaznak semmiféle szintetikus vagy részben természetes funkcionális összetevőt.

Nem tartalmaznak pH szabályozót, színezéket, állományjavítót, felületaktív anyagot vagy tartósítószert.


100% hasznosuló összetevő - hatásos és aktív termékek


Büszkén kijelenthetjük, minden Krauter termék ÖSSZES összetevője, jótékony hatású Önre és teste egészségére. Kizárólag hitelesítetten organikus hidegen préselt olajokat, gyógynövény és virág kivonatokat, esszenciális olajokat használunk. Hatásos termékeink a botanikai összetevőket AKTÍV szintjükön tartalmazzák. Nem használunk semmi részben természetes összetevőt, és kizárólag csak embereken tesztelünk! A törvény előírja, hogy minden olyan terméket, amely szintetikus anyaggal készült, kötelező állatokon tesztelni.

Ha egy cég azt állítja, hogy az ö készítményét nem tesztelték állatokon, de használnak szintetikus összetevőket, akkor ezeket a vizsgálatokat más végezte helyettük, mert ezt a törvény megköveteli. Tehát az ilyen kijelentések megtévesztőek lehetnek.


Forradalmi bioaktív hidegsajtolás - teljes mértékben hasznosuló tápanyagok a bőrnek


Csak a hideg eljárás kínál csúcsminőségű aktív összetevőket, melyeket a hőkezelés és a szintetikus emulgeálók nem változtattak meg. Csak a hideg eljárás juttat a bőrbe nagy mennyiségű Bio tápanyagot, antioxidánst, hogy tényleg táplálja a bőrt.

Értékes organikus növényi olajaink, kivonataink, a vitaminok és esszenciális olajok a gyártási eljárás során nincsenek kitéve semmiféle hőkezelésnek.


Frissen gyártva - frissen szállítva


Minden termékünk a gyártás után amilyen gyorsan csak lehet, kiszállításra kerül, ami biztosítja a frissességet és a hatékonyságot. Ezzel az a célunk, hogy azonnal érezze a frissen préselt organikus olajok és kivonatok összes előnyét. Az ajánlott felhasználási idő 18 hónap. Használja őket, amint megkapja!

Life Care termékkatalógus

Aktuális akciók

Keresés

Online

Oldalainkat 8 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

Látogatók
2
Cikkek
4
Cikkmegtekintések találatai
219529

Facebook

Bio LifeCare © 2011 Minden jog fenntartva!
Készült: TURBOWEBSOFT