Termékek

Life Impulse® Happy&Relax Muscle

csökkenti az izomgörcsöket
csökkenti az izomfáradtságot
elősegíti az idegrendszer optimális működését
segít a protein és a zsír asszimiláció optimalizálásában

Termék kód: 7007
Fogyasztói ár2 290 Ft
Rendelésre
Leírás

ELONYÖK ÉS HATÁSOK

A sokszor fájdalmas izomgörcsöket a kinti alacsony hőmérséklet, a kemény fizikai munka és testedzés, vagy ásványi anyagok hiánya is okozhatja. A Life Impulse® Happy&Relax Muscle olyan összetevőket tartalmaz, amelyek csillapíthatják az izomgörcsöket, és elősegíthetik az izmok megfelelő működését, a fehérjék és zsírok optimális felszívódását, miközben kedvező hatással vannak az idegrendszerre is.

BEMUTATÁS

Izomgörcs akkor jelentkezik, amikor egy izom önkéntelenül, erőteljesen és hirtelen összehúzódik, és utána képtelen az elernyedésre. Az összehúzódás megjelenéséért a két ízületet összekötő izom (ízületek) a felelős.
Az összetevők optimális összetétele, mint például a magnézium, a B6-vitamin, a kálium és az E-vitamin, segíti a fehérjék és a zsírok optimális felszívódását, és jótékony hatással van az idegrendszerre.

HASZNÁLATI UTASITÁS

Lefekvés előtt 1 kapszula naponta. 16 évtől ajánlott. Ne haladja meg a napi ajánlott adagot. Ne haladja meg a napi ajánlott adagot. A megszokott diéta nem helyettesithető evvel az étrendkiegészitővel. Az étrendkiegészitőt ne hagyjuk gyermekek keze ügyébe.

ÖSSZETEVŐK ÉS TÁPLÁLKOZÁSI INFORMÁCIÓK

1 mg B6-vitamin - 71% az NRV; 5 mg E-vitamin - 41% az NRV; Mg (magnézium-citrát) 50 mg – 13% az NRV; 70 mg Kálium - 3,5% az NRV. Más összetevők: cellulóz kapszula. NRV- ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia értékek- EU-s előírásoknak megfelelően 1169/2011.*- az NRV nincs meghatározva.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Life Care termékkatalógus

Aktuális akciók

Keresés

Online

Oldalainkat 15 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

Látogatók
2
Cikkek
4
Cikkmegtekintések találatai
219529

Facebook

Bio LifeCare © 2011 Minden jog fenntartva!
Készült: TURBOWEBSOFT